Adverteren in Google?

Adverteren in Google Adwords?

Door middel van adverteren in Adwords kunt u op een gerichte en directe manier in contact komen met uw huidige en toekomstige klanten. Uw doelgroep oriënteert zich in 97% van de gevallen via Google. Hoewel een organische vindbaarheid (SEO) zeker heel erg belangrijk is, lijkt dat niet altijd op de gewenste zoekwoorden. Adwords biedt uitkomst. Google maakt het u namelijk mogelijk om altijd als eerste resultaat te worden weergeven in de zoekresultaten. Hier betaalt u Google natuurlijk wel voor.

local-seo

Een Adwordscampagne opzetten

Een goede Adwordscampagne opzetten is niet makkelijk. Wij kunnen u uitstekend helpen bij het opzetten en inrichten van een Adwordscampagne. Door onze jarenlange ervaring in Adwords, weten wij precies welke mogelijkheden u allemaal heeft. We kennen deze mogelijkheden als geen ander en kunnen u adviseren welke u het best en op welke manier kunt inzetten.

Wij ontwikkelen een effectieve strategie voor uw merk

Vooraf bepalen we op basis van een zoekwoordenanalyse welke woorden relevant zijn voor uw campagne. Om deze woorden heen bepalen wij een strategie met als doel zoveel mogelijk clicks te genereren. Aan de strategie wordt een maandelijks budget gekoppeld die we gebruiken om in te kopen op deze zoekwoorden. Elke keer dat een potentiële klant klikt op uw advertentie in Google gaat dit van het budget af. Als het budget voor de betreffende dag op is verdwijnen de advertenties automatisch uit Google. U betaalt dan ook nooit meer dan het vooraf ingestelde budget. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Vervolgens schrijven wij tientallen verschillende korte en krachtige advertenties en deze zetten we live in Google. Hierna houden wij zeer secuur bij hoe de verschillende advertenties scoren en wat de CTR is. CTR geeft aan hoeveel bezoekers klikken op de advertenties ten opzichte van de aantal vertoningen. Deze informatie helpt ons om de advertenties te optimaliseren zodat we nog meer clicks realiseren.

Elke maand ontvangt u van ons een overzichtelijke rapportage waarin u precies kunt teruglezen hoe uw campagne het doet in Google. Hierin staat onder andere hoeveel bezoekers u heeft gegenereerd, hoeveel verkopen er hebben plaatsgevonden en welke pagina’s populair zijn onder uw klanten. Deze rapportage is een ideale tool om uw ROI (return on invest) uit te rekenen.

Kosten Adwords campagne

De prijs voor een Adwordscampagne varieert bij ons. Dit komt door een aantal factoren welke van invloed zijn op de omvang van de campagne. Zo kijken wij namelijk naar het aantal zoekwoorden, het budget, de duur van de campagne en hoe ver we uiteindelijk door analyseren. Wij nodigen u uit om langs te komen bij ons zodat we uw wensen met betrekking tot de mogelijkheden met Adwords te bespreken met ons. Op basis hiervan stellen we een offerte op.

Google Adwords Logo

Hoe kunnen we u helpen

Voordat we beginnen met het bouwen van de website, drinken we graag een kop koffie tijdens een adviesgesprek. We komen graag langs, maar u bent ook van harte welkom bij ons op kantoor. Samenwerken is namelijk leuker als je elkaar wat beter kent. Na het adviesgesprek gaan wij aan de slag met de offerte. In de offerte stellen wij een plan van aanpak op welke volledig is afgestemd op uw wensen. We snappen dat u misschien nog vragen heeft en daarom is het ook mogelijk om eerst even te bellen met ons. We zijn dagelijks tot 19.00 uur bereikbaar op 020 260 12 06.