Domeinnaam en webhosting

Domeinnaam en webhosting via ZoutPeper

Goede webhosting is ontzettend belangrijk voor een website. Niet alleen om ervoor te zorgen dat jouw bezoekers de website snel kunnen binnenhalen, maar ook voor zoekmachines. Google kijkt bijvoorbeeld naar de snelheid en kwaliteit van de server waarop uw website staat. Als deze goed in orde zijn, wordt een website hoger in Google geplaatst. Bij ons ben je verzekerd van goede, kwalitatieve webhosting. Wij zorgen voor krachtige hosting zodat je direct profijt hebt van onze service!
local-seo

Vroom!!

Kwalitatieve en voordelige webhosting

Wij begrijpen heel goed dat webhosting betaalbaar moet zijn. Daarom hebben wij voordelige hostingpakketten samengesteld. Maar belangrijker nog dan de prijs is de kwaliteit. Aangezien wij onze websites altijd in Wordpress bouwen bieden we webhosting aan waarop Wordpress perfect functioneert. In feite hoef je zelf niks meer te doen. Je vertelt ons welk domeinnaam je graag wilt registreren en de rest doen wij. Van registratie tot de installatie van Wordpress, wij nemen alles uit handen.

Dedicated server

De hosting draait op onze eigen dedicated server. Een dedicated server houdt in dat wij een eigen server hebben waarmee we de kwaliteit en snelheid kunnen bewaken. Als klant van ZoutPeper profiteer je automatisch van alle voordelen.

Onbeperkt aantal e-mailadressen

Hosting via ZoutPeper houdt standaard in dat je er onbeperkt e-mailadressen bij krijgt. Elke werknemer binnen een bedrijf heeft immers eigen e-mailadres. Omdat we alles zo makkelijk mogen willen houden voor onze klanten ontvang je van ons het gewenste e-mailadres tezamen met een uniek wachtwoord. Dit wachtwoord kun je vervolgens zelf makkelijk wijzigen. Tevens ontvang je de instellingen waarmee je het e-mailaccount kunt koppelen aan het mailprogramma op je mobiele telefoon, laptop of desktop. Wil je het e-mailadres liever niet koppelen aan een mailprogramma, dan kun je jouw postvak altijd bereiken via de webmailomgeving.

local-seo
SPAM-filter op e-mailverkeer

E-mails bevatten vaak privacygevoelige informatie. Het is daarom van groot belang dat e-mails goed beveiligd zijn. Wij hebben bovenop de normale beveiliging een extra filter op zowel inkomende- als uitgaande mails. Hier profiteer je automatisch van als klant van ZoutPeper. Een ander voordeel van deze filter is dat het ontvangen van ellendige SPAM en reclame mailtjes tot het verleden behoort. Onze filter is namelijk zo goed dat dit soort e-mails worden gefilterd en meteen verwijderd van de server. Fijn toch?

ALTIJD SUPPORT

Niets is zo vervelend als een slecht functionerende website of problemen met het verzenden of ontvangen van e-mailberichten. Mocht dit het geval zijn, dan kun je ons altijd bereiken. We hebben een supportsysteem die het mogelijk maakt om op elk gewenst tijdstip contact op te nemen met ons. Wij reageren, afhankelijk van het probleem, altijd op dezelfde dag.