Webdesign

Logo en huisstijl ontwerpen

Niet iedereen kan zelf een logo of huisstijl ontwerpen. Onze designers kunnen het gelukkig heel goed. Een logo zegt veel over een bedrijf of merk. Het is vaak het eerste dat een klant ziet en het wordt meegenomen in de algemene waardering van een bedrijf. Het logo vormt tevens de basis voor de uiteindelijke huisstijl.

local-seo

Wat zegt een logo over jouw bedrijf?

Een logo zegt veel over jouw bedrijf. Wij plannen daarom altijd eerst een afspraak in waarin we graag meer over jouw bedrijf horen. Tijdens dit gesprek stellen we vragen als: Waar staat het bedrijf voor? Op wie richt het bedrijf zich? Welke woorden omschrijven de diensten en/ of producten? en welke kleuren gaan je voorkeur naar uit? De antwoorden op deze vragen gebruiken we als inspiratie om een pasend logo te ontwerpen. Een logo dat uitstraalt waar jouw bedrijf voor staat zodat jouw doelgroep zich meteen aangesproken voelt.

Huisstijl laten maken

Nadat we een akkoord hebben op het logo gaan we de huisstijl vormgeven. We de herkenbare elementen uit het logo om de richtlijnen te bepalen. Onze designers ontwerpen vervolgens:

  • Visitekaartjes;
  • Briefpapier en vervolgpapier;
  • E-mailhandetekening;
  • Factuursjabloon;
  • Enveloppen;
  • Richtlijnen voor gebruik logo / lettertype / kleurcodes

Bovenstaande documenten worden in een zipbestand opgeleverd. Als vanzelfsprekend houden we hierbij rekening met snijranden zodat de drukker het meteen kan afdrukken.

Heb je ook behoefte aan flyers, posters, rollupbanners of andere ontwerpen? Laat het ons weten. Wij kunnen alles ontwerpen en doen dit altijd tegen zeer betaalbare prijzen.

Website laten designen

We verzorgen ook de designs voor complete websites of webwinkels. We gaan graag met je om de tafel om te horen wat je zoekt en terug wilt zien in het nieuwe ontwerp. Door onze jarenlange ervaringen weten wij pas echt wat er bij webdesign nodig is om van een bezoeker een klant te maken. Wij maken jouw website of webshop zo aantrekkelijk mogelijk en gebruiken hierbij de meest succesvolle verleidingstechnieken. Door middel van zogenaamde ‘Call to Actions’ worden jouw bezoekers overgehaald tot het opnemen van contact of het kopen van uw artikelen. Je mag er bij ons vanuit gaan dat het design van de website altijd naadloos aansluit op de huisstijl.

Heb je specifieke wensen met betrekking tot webdesign? Vraag ons naar de mogelijkheden of bekijk meteen onze portfolio.

webdesign

Hoe kunnen we je helpen

Voordat we beginnen met het bouwen van de website, drinken we graag een kop koffie tijdens een adviesgesprek. We komen graag langs, maar je bent ook van harte welkom bij ons op kantoor. Samenwerken is namelijk leuker als je elkaar wat beter kent. Na het adviesgesprek gaan wij aan de slag met de offerte. In de offertestellen wij een plan van aanpak opgesteld welke volledig is afgestemd op jouw wensen. We snappen dat je misschien nog vragen hebt en daarom is het ook mogelijk om eerst even te bellen met ons. We zijn dagelijks tot 19.00 uur bereikbaar op 020 260 12 06.