Website Laten Maken

Een website laten maken door zoutpeper

Een website laten maken is meer dan alleen het bouwen van een website. Voordat de daadwerkelijke bouw van de website begint is er de conceptuele fase. In deze fase wordt eigenlijk het fundament gelegd voor de te bouwen website. Een aantal vragen die wij tijdens deze fase centraal stellen is:
local-seo

Meer dan 7 jaar ervaring

Gesteund door onze jarenlange ervaring nemen wij hierin een leidende en adviseren rol zodat de start vlekkeloos verloopt. Dit resulteert uiteindelijk in websites die niet alleen aantrekkelijk en functioneel zijn, maar ook datgene doen waarvoor ze bedoeld zijn. Je website zal direct klanten aantrekken en bezoekers warm maken voor je merk, product of dienst!

Je website laten maken door ZoutPeper betekent dan ook waar voor je geld. Wij zijn sterk in het behalen van de hoogst haalbare kwaliteit voor een aangename en betaalbare prijs. We luisteren naar alle wensen en denken graag mee zodat je een website krijgt die exact aan al jouw wensen voldoet. Zo kunnen wij, ook voor kleine ondernemingen, een website realiseren die aantrekkelijk en succesvol is. Want een website moet niet alleen in de ogen van de ondernemer een mooie en goede zijn, maar het is belangrijk dat de klant zich kan identificeren met de website.

Website laten maken in WordPress

Geen wens is ons te gek. We zijn bekend met diverse CMS-platformen en kunnen deze inzetten bij de bouw van de website. Echter gaat onze voorkeur sterk uit naar Wordpress. Wordpress is wereldwijd momenteel verreweg het meest gebruikte platform en het wordt alleen maar beter. Dit platform stelt iedereen in staat om zelf nieuwe nieuwe teksten of afbeeldingen toe te voegen. Ook voor webshops is het CMS Wordpress een uitstekend hulpmiddel om de online winkel te onderhouden. Het toevoegen van nieuwe artikelen en het onderhouden van contact met klanten gebeurt op een soepele manier. Uiteraard krijgen alle klanten van ons een gratis training in het platform Wordpress. Liever een website zonder CMS waar je geen omkijken naar hebt? Prima! Wij maken een kant-en-klare website die je direct kunt gebruiken!

local-seo

Hoe kunnen we je helpen

Voordat we beginnen met het bouwen van de website, drinken we graag een kop koffie tijdens een adviesgesprek. We komen graag langs, maar je bent ook van harte welkom bij ons op kantoor. Samenwerken is namelijk leuker als je elkaar wat beter kent. Na het adviesgesprek gaan wij aan de slag met de offerte. In de offertestellen wij een plan van aanpak opgesteld welke volledig is afgestemd op jouw wensen. We snappen dat je misschien nog vragen hebt en daarom is het ook mogelijk om eerst even te bellen met ons. We zijn dagelijks tot 19.00 uur bereikbaar op 020 260 12 06.