Zoekmachine Optimalisatie

Website hoger in Google?

Door middel van zoekmachine optimalisatie krijg je jouw website hoger in Google. Dit noemen we ook wel SEO, wat een afkorting is voor Search Engine Optimization. Een goede vindbaarheid van een website in Google is enorm belangrijk omdat 97% van de mensen in hun zoektocht naar een website gebruik maken van Google. Omdat mensen al lang niet meer doorklikken naar de tweede en derde pagina in de zoekresultaten is het van groot belang om op de eerste pagina te staan met je website. Het levert immers veel bezoekers op en dat kan leiden tot meer verkoop en of andere vormen van conversie.

Wanneer je website nog niet zo hoog in Google staat, is zoekmachine optimalisatie een krachtig hulpmiddel om gevonden te kunnen worden. Omdat dit geen makkelijke opgave is helpen wij je graag. Door onze jarenlange ervaring weten wij, door middel van SEO, hoe we je website snel hoger in Google kunnen krijgen.

local-seo

Laat zoekmachine optimalisatie over aan professionals!

Google bepaalt de ranking van je website aan de hand van veel factoren. 160 factoren om precies te zijn. Om je positie te verhogen is dus veel kennis en ervaring benodigd. Daarnaast is zoekmachine optimalisatie een proces dat veel tijd in beslag neemt. Is het voor je bedrijf belangrijk dat jouw website hoog in Google staat? Dan is het verstandig om dit over te laten aan ervaren professionals als wij.

Wij kennen de regels die zoekmachines gebruiken om de posities van websites te bepalen. We hebben veel ervaring met zoekmachine optimalisatie en kunnen je hierin bijzonder goed van dienst zijn. Door de techniek en content van jouw website aan te passen, stuwen wij jouw positie in Google omhoog.

In 3 stappen hoger in Google

We hebben een driestappenmethode ontwikkeld waarmee we je website gericht en snel in hoger in Google kunnen krijgen. De drie stappen zien er als volgt uit:

  • Bepalen van de juiste zoekwoorden. Allereerst doen wij een zoekwoordanalyse zodat we kunnen bepalen op welke zoekwoorden jouw klanten zoeken in Google.
  • De pagina’s en teksten aanpassen op basis van de belangrijkste zoekwoorden. Nadat de belangrijkste zoekwoorden bekend zijn zorgen wij ervoor dat deze met regelmaat terugkomen op de website en in de teksten. Behalve de teksten richten wij ook de meta omschrijvingen, de URL’s, afbeeldingen en andere onderdelen in op basis hiervan.
  • Monitoren en bijsturen. Nadat alles goed is ingericht gaan we de ‘klim in Google’ monitoren op dagelijkse basis. Meten is weten en daarom verzamelen we zo veel mogelijk data in Google Analytics en Google Webmastertools. De verzamelde data gebruiken wij om de website te optimaliseren. Dit is een constant proces en dit doen wij minimaal 6 maanden.

Een krachtig SEO fundament om op verder te bouwen

We kunnen een uitgebreid zoekmachine optimalisatie rapport voor je schrijven dat je aan jouw programmeur kunt overhandigen. De aanpassingen die in het rapport zijn beschreven, zorgen ervoor dat je website beter wordt geïndexeerd. Daarnaast kunnen we aan de slag met linkbuilding en SEO copywriting. Daardoor heb je niet alleen een sterke basis maar ook een effectieve strategie om nog beter gepositioneerd te worden. Bel ons gerust om te informeren naar zoekmachine optimalisatie of andere diensten zoals linkbuilding en SEO copywriting.

vergrootglas Google Logo

Hoe kunnen we je helpen

Voordat we beginnen met het bouwen van de website, drinken we graag een kop koffie tijdens een adviesgesprek. We komen graag langs, maar je bent ook van harte welkom bij ons op kantoor. Samenwerken is namelijk leuker als je elkaar wat beter kent. Na het adviesgesprek gaan wij aan de slag met de offerte. In de offertestellen wij een plan van aanpak opgesteld welke volledig is afgestemd op jouw wensen. We snappen dat je misschien nog vragen hebt en daarom is het ook mogelijk om eerst even te bellen met ons. We zijn dagelijks tot 19.00 uur bereikbaar op 020 260 12 06.